Kommentar: SÅ enige kan vi ikke tillate oss å være om det norske filmåret 2014

Forrige uke satt jeg i publikum under en svært fornøyelig debatt om det norske filmåret 2014 i kjelleren på Litteraturhuset, arrangert av Montages og Norsk filmkritikerlag. For anledningen var panel og publikum instruert til at filmene her skulle stå i fokus og at det ikke skulle vies altfor mye taletid til besøkstall – et fornuftig premiss for en i praksis relativt elitistisk debatt som i hovedsak graviterte rundt filmer «ingen» ser. Mye klokt ble sagt i løpet av debatten, så mye klokt at noe av det bør refereres fritt etter undertegnedes påklagelige hukommelse. PANELETS ROSENDE ORD gikk først og fremst til […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.