Kommentar: SÅ enige kan vi ikke tillate oss å være om det norske filmåret 2014

Forrige uke satt jeg i publikum under en svært fornøyelig debatt om det norske filmåret 2014 i kjelleren på Litteraturhuset, arrangert av Montages og Norsk filmkritikerlag. For anledningen var panel og publikum instruert til at filmene her skulle stå i fokus og at det ikke skulle vies altfor mye taletid til besøkstall – et fornuftig premiss for en i praksis relativt elitistisk debatt som i hovedsak graviterte rundt filmer «ingen» ser. Mye klokt ble sagt i løpet av debatten, så mye klokt at noe av det bør refereres fritt etter undertegnedes påklagelige hukommelse. PANELETS ROSENDE ORD gikk først og fremst til […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X