Guide: Hvordan ikke sextrakassere kvinner

Du er en mann «med drifter». Du trenger utløp. Du skal ut på livet, på byen, på jobben, eller hvor faen du nå enn skal, og vil gjerne sjekke opp noen fine damer. Vi har tipsene til hvordan du skal unngå å trakassere dem samtidig.

b
a

Fy faen ass, det er enda en av disse dagene… Du vet, en av de dagene du vet så jævla godt at du dessverre må gå til sengs på kvelden som den samme personen du sto opp som. Deg selv. Med de samme problemene som alltid. Det ordner seg nok ikke i dag heller. Det er et trist prospekt, min venn.

Men det finnes håp, tenker du: Det finnes damer der ute i offentligheten, har du hørt. Kanskje du har lest om dem i en brosjyre, eller hørt om dem i en snedig lydbok om sjekketeknikker. De vaker rundt i samfunnets alle bauger og kanter og de har faen meg KROPPER, de fleste av dem! Kropper som kan være dine for et lite øyeblikk! Ører du kan hviske velmenende tips inn i! Attributter du kan kna på! Det må da vel kunne gå an? DET ER VEL GREIT, vel? Du mener jo bare godt?

Kanskje du ikke gjør det. Kanskje du bare er en jævla lassis som ville hatt godt av litt god gammaldags juling. Ikke vet vi, men vi har samlet et par ytterst godlynte tips til hvordan å ikke sextrakassere damer.

trakassering_gym

I GYMTIMEN

1. Når du har utdannet deg til gymlærer og enkelte av jentene i femteklasse begynner å se litt VEL nice ut fra visse vinkler… Og du tenker atte det har de sikkert godt av å høre litt om ut av kjeften din, de er vel ikke akkurat BARN lenger nå? Når du merker at akkurat nå er tiden inne til å kviskre litt i øret til en av dem og spørre om hun har pult…

HVA GJØR DU?
Tenk på garasjen hjemme. Tenk på bilen din. Tenk hvor flott du kunne hatt det om du satt i bilen i garasjen og gasset noe jævlig på tomgang helt til alle problemene dine bare forsvant.

trakassering_buss

PÅ BUSSEN

2) Når du er ute og reiser kollektivt på vei til kontoret og morrabrødet ikke HELT har lagt seg, og rett og slett begynner å HEVE SEG her midt utti offentligheten og du tenker at kanskje du kan dele denne gaven med en av dine medpassasjerer… Jammen er det ikke trangt her ‘a gitt, kanskje du skal krype oppetter en av disse feiende flotte damene så resten av de reisende får litt bedre plass?

HVA GJØR DU?
Tenk på skogen. «Guds frie natur», som det kalles. Tenk hvor lenge du kunne ligget i skyggen av et staselig gammelt grantre før noen fant deg.

trakassering_watercooler

PÅ JOBBEN

3) Når du henger ved watercooleren på kontoret og hu Malene fra accounting kommer bort, og det plutselig går opp for deg at hun sikkert har pult en gang, men at det ikke var deg hun pulte med… Og det slår deg at hun sikkert er bænkers nede for en svingom på unisexdassen (altså det heter vel ikke uniSEX for ingenting?) om du bare formulerer deg godt nok i den ene setningen du driver og komponerer inni skallen…

HVA GJØR DU?
Tenk hvor kjedelig det er å måtte ta den praten med sjefen når du blir huka for sextrakassering på arbeidsplassen. Tenk hvor lenge du kunne sittet i Thailand og drukket deg ihjel for de samme penga. Herlige penger… Grønne dollarsedler, kompis… Lilla tusenlapper… På den annen side, hvis sjefen er en snasen dame får du jo omsider en anledning til å snakke helt konkret om puling med en snasen dame. Men drit i det, ‘a. Bare drit i å ha den ambisjonen.

trakassering_taxi

I TAXIKØEN

4) Når du står der i taxikø og du kjenner impulsen til å stikke hånda ned i buksene til dama foran deg… Hun står vel ikke her i taxikø uten at hun ser etter et herlig pulenach? Og du er vel mannen til å gi henne tidenes grispeuling? Og det til og med I KVELD?

HVA GJØR DU?
Stritt mot. Fatt mot. Ring til Sveits og bestill landets beste aktive dødshjelp.

trakassering_natta

PÅ GATA

5) Når du begynner å følge etter damer gatelangs på natta… Kanskje for å slå av en prat om puling eller kanskje spørre om veien til nærmeste åpne pub, hvis det fins noe slikt på denne tiden. Hun går sikkert med nøklene mellom fingra på den måten fordi hun er så JÆVELIG kåt og ikke vil risikere å ikke få låst opp døra hjemme før underlivet hennes eksploderer av hvor mye pikk hun vil ha fra deg.

HVA GJØR DU?
Tenk på at også du en gang omgikk kvinner. Ring hjem til din mor og si fra om hvor dårlig det går.

trakassering_disco

PÅ DISCO

6) Når du henger på din lokale nattklubb og svinger kokett til denne moderne dansemusikkens rytmer og toner og nipper så smått til en Bacardi Breezer vannmelon… Og du tenker atte hu derre der, hu ene der… Hu med det litt ekstra korte skjørtet, ja… Hun har vel ikke dratt ut kledd slik UTEN at hun vil suge en fyr som like greit kan være deg? Og du tripper bortom og begynner å mime litt fet pikksuging med noen håndbevegelser og greier, og hun sier f. eks at du kan vel gå og suge deg sjøl hvis det er så viktig for deg, og du tenker at en kvinne som avviser deg, hun må du kalle for ei hore! Og helst litt høylytt! EI JÆVLA HORE, hører du?

HVA GJØR DU?
Prøv å tenke på deg sjøl som et lite guttebarn. Du var jo en gang en så søt liten pjokk, med fremtidsutsikter og potensial… En liten knert som kunne blitt en fin type en gang om du ble knadd riktig av folka rundt deg og samfunnet for øvrig… Hva skjedde egentlig? Hvordan forspilte du det potensialet? Hvordan ble du en slapp liten pølsegutt av en drittfyr? Tenk litt på det.

NÅR DET ER SAGT:

Det er ikke så jævlig kult å være en dame som sextrakasserer menn heller. Eller en mann som sextrakasserer andre menn, eller noen andre kombinasjoner av alle 56 Facebook-kjønnsidentiteter. Det er ikke så vanskelig å få matet inn i knollen, vel? Du skjønner vel det om du tenker deg litt om? Så om du er en ciskvinne som vurderer å plage noen cismenn, en crossdressermann som ønsker å rope om puling til en dritnice gender fluid på andre siden av gata… Så kan du sikkert applikere disse tipsene til å omfatte din egen helt unike og spesielle opplevelse.

Så kan du ta deg kraftig sammen, og gå og skjerpe deg.