– Etter fire dager på MDMA følte jeg meg så sliten og suicidal at jeg måtte ta en ukes pause fra alt

Helt siden de tidlige tenårene har livet mitt vært udynamisk. Jeg har selvfølgelig hatt opp- og nedturer som alle mennesker, krangler med venner, katastrofale seksuelle opplevelser, sosialt press og varme sommernetter. Slike opplevelser som fungerer som digresjoner i et kjedelig narrativ kalt hverdagen. Disse har ikke blitt færre jo eldre jeg har blitt. Det som har forandret seg med tiden er måten jeg forholder meg til disse hendelsene. Jeg er til stede i dem, føler dem i øyeblikket, men tiden etter er preget av intet annet enn en bunnløs tomhet. Å se tilbake på følelsesladde minner gjøres med samme distanse […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X