Foto:

Ellef Prestsæter: – Alle kunstverkene har blitt kvernet til støv

«Archive has left the building» er den tredje og siste delen i det to år lange kunstprosjektet «Gutenberg-Galaksen ligger på Blaker». Åpningen på lørdag ble holdt i regi av Institutt for degenerert kunst (IDK) på Blaker Aldershjem, som er arkivets nærmeste nabo. IDK består av kunstnerne Anders Nordby, Eirik Sæther og Arild Tveito, som har vært sentrale aktører i kunstverden de siste åtte årene. Vi har snakket med kurator Ellef Prestsæter om kunstnerkollektivet Institutt for degenerert kunst og deres siste verk noensinne. – Da jeg inviterte IDK hit for å jobbe med Guttormsgaards arkiv, bestemte de seg for å legge […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X