Foto:

Ellef Prestsæter: – Alle kunstverkene har blitt kvernet til støv

«Archive has left the building» er den tredje og siste delen i det to år lange kunstprosjektet «Gutenberg-Galaksen ligger på Blaker». Åpningen på lørdag ble holdt i regi av Institutt for degenerert kunst (IDK) på Blaker Aldershjem, som er arkivets nærmeste nabo. IDK består av kunstnerne Anders Nordby, Eirik Sæther og Arild Tveito, som har vært sentrale aktører i kunstverden de siste åtte årene. Vi har snakket med kurator Ellef Prestsæter om kunstnerkollektivet Institutt for degenerert kunst og deres siste verk noensinne. – Da jeg inviterte IDK hit for å jobbe med Guttormsgaards arkiv, bestemte de seg for å legge […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.