Vinn Beglomeg-parfymen: – Den lukter mellomkrigstid, snipp og frijazz på klubbsju

Svar på spørsmålet nederst i saken for å vinne et eksemplar. Beglomeg tar lanseringstyren ved hornene, eller kanskje ved kinnene og i halsen, smører den inn med godlukt, i forbindelse med singelslipp av låta «Eau de Cologne». Hva er greia med det, Beglomeg? – Verden lukter i utgangspunktet så rart. En nesens åpenbaring ble oss gitt. En slange steg ned til oss og sa: “Nasusfantamister jeg bringer ord om en bedre tid. Der alle innhylles i et lett slør av neroli og sandaltre på varm hud. Vi vil være med dere alle dager inntil flaskens ende.” Hva er parfymen laget av? […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X