Videopremiere: Beglomeg – «Eau de Cologne»

Første singel fra det kommende debutalbumet handlet om at slanger kommer til å ta over verden. Denne gangen skal vi til godluktens rike, oppkalt etter alle parfymers stamfar, parfymen som er ELDRE enn Old Spice, parfymen som henger i hornet på veggen i parfymehuset: Eau de Cologne. SE OGSÅ: Hysterisk lol videointervju fra Øya Det er nakne mannerumper og patronbelter. Blod og melk. Det bobler og bruser i reagensrør. Det lages en parfyme. Begomegs egen Eau de Cologne, som du kan vinne HER. SE OGSÅ: Gla’ekshibisjonistisk backstage-bildeserie

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X