Topp ni jobber Anundsen kan søke om han blir sparket fra tinget

Krf og Venstre avgjør trolig i dag om de vil fremme mistillitsforslag mot justisminister Anders Anundsen på grunn av asylbarn-saken. Antageligvis blir det ikke fremmet mistillit, men om det skulle skje har jobb- og regjeringsavdelingen i NATT&DAG satt opp en liste for Frp-politiker Anundsen, med jobber som passer ham: 1: Kjempeløk. 2: Hvis Anundsen «må gå» kan han kanskje utnytte denne nyvunne egenskapen til å bli for eksempel turguide eller tigger. 3: Dragartisten Miss. Tillit? Anundsen har et perfekt hode for parykker, har visst at han liker «litt show», og viser også gode egenskaper i å skjule seg, men samtidig være i søkelyset. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X