Kommentar: – Kom deg ut på en fuckings gård

Henriette Stoltenberg er koordinator for Natur & Ungdoms prosjekt Grønt Spatak, et tiltak for å bygge bro mellom unge og bønder, for et miljøvennlig jordbruk i Norge. Kommentaren nedenfor er et svar til D_myrs kommentar «Gode råvarer er egentlig et godt markedsføringsknep brukt for å lure IDIOTER». Jeg er med deg et stykke, D_myr. Ok, det er irriterende med elitistiske hipstere som insisterer på å kjøpe mohair og tror det er fra en kanin, som kjøper vann fra Hawaii for smaken (?!?!), som sitter i leiligheta foreldrene kjøpte til dem og snakker som om alle har råd til å kjøpe alt de […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X