Kommentar: Jon Olsen maler fanden på veggen

Av: Mina Gerhardsen, generalsekretær i Actis – Rusfeltets samarbeidsorgan Jon Olsen er fremdeles uenig med oss. Denne gang høyner han innsatsen og anklager oss for vitenskapelig uredelighet. Han mener vi leser om cannabis slik fanden leser bibelen. Det er fristende å si at Olsen maler fanden på veggen. Det er riktig at forskningen på feltet er komplisert og ikke alltid gir de enkle svarene man kunne ønske seg. Det blir ikke mindre komplisert av at det finnes en lang rekke enkeltstudier som av ulike grunner peker i ulike retninger. Olsen anklager oss for å krisemaksimere skadevirkningene. Men nettopp fordi det florerer […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.