Kommentar: Jon Olsen maler fanden på veggen

Av: Mina Gerhardsen, generalsekretær i Actis – Rusfeltets samarbeidsorgan Jon Olsen er fremdeles uenig med oss. Denne gang høyner han innsatsen og anklager oss for vitenskapelig uredelighet. Han mener vi leser om cannabis slik fanden leser bibelen. Det er fristende å si at Olsen maler fanden på veggen. Det er riktig at forskningen på feltet er komplisert og ikke alltid gir de enkle svarene man kunne ønske seg. Det blir ikke mindre komplisert av at det finnes en lang rekke enkeltstudier som av ulike grunner peker i ulike retninger. Olsen anklager oss for å krisemaksimere skadevirkningene. Men nettopp fordi det florerer […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X