Hurtigkritikk: Unngår Earth Song-fella

Nella Tempesta Motus Regi og idé: Enrico Casagrande og Daniela Nicolò. Med: Silvia Calderoni, Glen Çaçi, Ilenia Caleo, Fortunato Leccese og Paola Stella Minni. Regiassistent og oversettelse: Nerina Cocchi. Teknisk regi og lyd: Andrea Gallo. Moving-head design: Alessio Spirli. Organisasjon og produksjon: Elisa Bartolucci, Valentina Zangari, Sandra Angelini og Lisa Gilardino. Anmeldelsen er basert på forestillingen 26. mars. Nella Tempesta vises også i kveld, 27. mars. Forestillingen er en del av Oslo Internasjonale Teaterfestival på Black Box Teater [6] Da Motus gjestet Oslo Internasjonale Teaterfestival i 2012, var det med forestillingen TOO LATE! (antigone) contest #2. Med sine enkle – men særegne […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.