Hurtigkritikk: Unngår Earth Song-fella

Nella Tempesta Motus Regi og idé: Enrico Casagrande og Daniela Nicolò. Med: Silvia Calderoni, Glen Çaçi, Ilenia Caleo, Fortunato Leccese og Paola Stella Minni. Regiassistent og oversettelse: Nerina Cocchi. Teknisk regi og lyd: Andrea Gallo. Moving-head design: Alessio Spirli. Organisasjon og produksjon: Elisa Bartolucci, Valentina Zangari, Sandra Angelini og Lisa Gilardino. Anmeldelsen er basert på forestillingen 26. mars. Nella Tempesta vises også i kveld, 27. mars. Forestillingen er en del av Oslo Internasjonale Teaterfestival på Black Box Teater [6] Da Motus gjestet Oslo Internasjonale Teaterfestival i 2012, var det med forestillingen TOO LATE! (antigone) contest #2. Med sine enkle – men særegne […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X