Hurtigkritikk: Spångberg kurerer gruff

The Internet Mårten Spångberg Av og med: Sandra Lolax, Rebecka Stillman, Marika Troili, Hanna Strandberg og Mårten Spångberg. I samarbeid med: Supportico Lopez, PACT, Index Stockholm, Tou Scene, Rupert, Tanzhaus Zurich, PAF og Black Box Teater. Anmeldelsen er basert på forestillingen på Black Box teater 21. mars. Spilles også i kveld, 22. mars, klokken 17.30. Forestillingen er en del av Oslo Internasjonale Teaterfestival  Mårten Spångbergs forrige forestilling, La Substance but in English, ble tidligere i år nominert til Osloprisen for Årets scenekunst, men gikk av mystiske grunner ikke av med seieren. Ikke til forkleinelse for Grusomhetens teater, men La Substance but […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X