Hurtigkritikk: Spångberg kurerer gruff

The Internet Mårten Spångberg Av og med: Sandra Lolax, Rebecka Stillman, Marika Troili, Hanna Strandberg og Mårten Spångberg. I samarbeid med: Supportico Lopez, PACT, Index Stockholm, Tou Scene, Rupert, Tanzhaus Zurich, PAF og Black Box Teater. Anmeldelsen er basert på forestillingen på Black Box teater 21. mars. Spilles også i kveld, 22. mars, klokken 17.30. Forestillingen er en del av Oslo Internasjonale Teaterfestival  Mårten Spångbergs forrige forestilling, La Substance but in English, ble tidligere i år nominert til Osloprisen for Årets scenekunst, men gikk av mystiske grunner ikke av med seieren. Ikke til forkleinelse for Grusomhetens teater, men La Substance but […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.