Hurtigkritikk: Utholdenhet og white-guilt påkreves

Yellow Towel Dana Michel Idé, konsept, utøvere: Dana Michel Lysdesign: Karine Gauthier Lydkonsulent: David Drury Co-produksjon: Festival TransAmériques og Studio 303 Anmeldelsen er basert på forestillingen 19. mars. Spilles også i kveld klokken 19.30. Forestillingen er en del av Oslo Internasjonale Teaterfestival på Black Box teater [6] Dana Michel entrer den hvitdraperte scenen ikledd det mest kontroversielle klesplagget etter hijab, nemlig en svart hettegenser. Armene hennes er vridd bak ryggen, og på ugrasiøst vis sleper hun den fordreide og spastiske kroppen rundt omkring på scenegulvet i et uutholdelig langsomt tempo. Til å begynne med  fremsto dette mest som en karikert […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X