Hurtigkritikk: Kinky dukketeater

CPR Practice Geumhyung Jeong Koreograf/ regi /utøver: Geumhyung Jeong. Co-produsent: Spiel Art Festival Munich. Støttet av: Arts council Korea, Seoul, Foundation for Arts and Culture, Akademie Schloss Solitude. Anmeldelsen er basert på forestillingen på Black Box teater 26. mars. Spilles også i kveld, 27. mars, klokken 20.00. Forestillingen er en del av Oslo Internasjonale Teaterfestival  [6][1] Jeg tenkte at CPR Practice var en god anledning til å se teater og bli ekspert i gjenopplivning – to fluer i ett smekk. Jeg er usikker på om metodene jeg fikk se under forestillingen bør utgjøre en standardprosedyre, men dette er uten tvil […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X