Hurtigkritikk: Kinky dukketeater

CPR Practice Geumhyung Jeong Koreograf/ regi /utøver: Geumhyung Jeong. Co-produsent: Spiel Art Festival Munich. Støttet av: Arts council Korea, Seoul, Foundation for Arts and Culture, Akademie Schloss Solitude. Anmeldelsen er basert på forestillingen på Black Box teater 26. mars. Spilles også i kveld, 27. mars, klokken 20.00. Forestillingen er en del av Oslo Internasjonale Teaterfestival  [6][1] Jeg tenkte at CPR Practice var en god anledning til å se teater og bli ekspert i gjenopplivning – to fluer i ett smekk. Jeg er usikker på om metodene jeg fikk se under forestillingen bør utgjøre en standardprosedyre, men dette er uten tvil […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.