Lars Berrum: – Jeg vil karatesparke Sigrid Bonde Tusvik i pungen

Hver uke high fiver NATT&DAG noen som fortjener det – og spør om det du ikke visste du lurte på. I dag: Lars Berrum Hvem: Komiker, sykepleier og tidligere nordisk mester i karate Hvorfor: Programleder i «Norske fordommer», ny humorserie på NRK Karatetalentet, sykepleieren, Norges høyeste mann… Lars Berrum imponerer på mange områder. Ikke minst gjorde han vanvittig god figur som konferansier på NATT&DAGs Osloprisen for noen uker siden, der han løp rundt i sølvshorts mens prisene haglet rundt ham. I dag har Norske fordommer premiere på NRK, et nytt program med makker Martin Beyer Olsen, som ifølge Berrums pressekontakt skal «ta for seg […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.