Lars Berrum: – Jeg vil karatesparke Sigrid Bonde Tusvik i pungen

Hver uke high fiver NATT&DAG noen som fortjener det – og spør om det du ikke visste du lurte på. I dag: Lars Berrum Hvem: Komiker, sykepleier og tidligere nordisk mester i karate Hvorfor: Programleder i «Norske fordommer», ny humorserie på NRK Karatetalentet, sykepleieren, Norges høyeste mann… Lars Berrum imponerer på mange områder. Ikke minst gjorde han vanvittig god figur som konferansier på NATT&DAGs Osloprisen for noen uker siden, der han løp rundt i sølvshorts mens prisene haglet rundt ham. I dag har Norske fordommer premiere på NRK, et nytt program med makker Martin Beyer Olsen, som ifølge Berrums pressekontakt skal «ta for seg […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X