Intervju med en voldtektsmann

Amnesty International mener Norge står til stryk når det gjelder å forhindre og straffe seksuelle overgrep og voldtekt, ifølge NRK. Amnestys kritikk retter seg blant annet mot det norske lovverket, der voldtekt fortsatt er definert som seksuell omgang ved bruk av vold eller truende atferd. «Vi har i flere år påpekt at voldtektsbestemmelsen i straffeloven ikke er i overensstemmelse med internasjonal rett,» sier rådgiver Patricia Kaatee i Amnesty International Norge til NTB.  I et forsøk på å påpeke det spesielle ved det norske lovverket (og nyansere bildet av hvem som er voldtektsmannen), publiserte NATT&DAG følgende tekst i 2009: Vi møter […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.