Oslo kommune planlegger å bygge «Hovinbyen» – verdens rareste sted?

Hovinbyen, som etter sigende er Norgeshistoriens største byutviklingsprosjekt, ble vist frem av plan- og bygningsetaten i forrige uke. Oslo kommune har store planer for et område som går fra sørlige Lodalen til Aker sykehus i vest, Breivoll i øst og Bjerke i nord. Området er i dag et sterkt trafikkert sted og et av de minst innbydende områdene innenfor bygrensa, så en renovering er mer enn velkommen. Plan- og bygningsetaten har i den anledning tatt inn 21 forslag til «visjoner for hvordan Oslos største utviklingsområde skal se ut i fremtiden», og det kan være at mulighetene for å gjøre om et drittsted til […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X