Ny mal for portrettintervju gjør journalisten overflødig

PÅ ET BORD i hjørnet av Theatercaféen sitter en høyaktuell kjendis og utleverer livet sitt. Snakker ut om alt du noen gang har lurt på om vedkommende. Skulle du ønske du var der? Gode nyheter! Ovenfor kjendisen sitter det en journalist, og midt på bordet, blant krepsehaler og rødvinsflekker, ligger det en lydopptaker. Lunsjen blir foreviget, og kan oppleves i en av landets største aviser allerede til helgen!​ Portrettintervjuet i norske avisers helgebilag er en kjærkommen journalistisk sjanger, der man som leser får bli med en journalist og en aktuell kjendis på lunsj. Fra nabobordet kan vi sitte og ta inn […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X