Kommentar: – Ingen skjult agenda fra Actis

Ingen skjult agenda I debatten ynder våre meningsmotstandere å påpeke at Actis er en videreføring av Avholdsfolkets landsråd, som for å avsløre hvem Actis «egentlig» er. Vi har aldri lagt skjul på Actis’ opprinnelse: Det står i første avsnitt under «Om Actis» på nettsiden vår. «Avsløringen» er ikke akkurat banebrytende gravejournalistikk. Actis-paraplyen favner i dag langt bredere enn det tidligere Avholdsfolkets Landsråd gjorde, og blant medlemmene er det nå mange organisasjoner som ikke har et avholdsstandpunkt. Derfor er det ikke lenger naturlig å bruke et organisasjonsnavn som gjenspeiler hvem vi var for over ti år siden. Derimot er Actis en […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.