Foto:

Professor ved Politihøgskolen om Actis-notatet: – Klassisk stråmanndialog

– I gjennomgangen av punktene setter Actis opp en klassisk stråmanndialog ved å tillegge «motstanderne» andre og mye enklere meninger enn de stort sett har. Dette er jo det eldste trikset i boka, sier Paul Larsson. Larsson er professor i kriminologi ved forskningsavdelingen til Politihøgskolen og har skrevet flere bøker om organisert kriminalitet og narkotikaregulering. Professoren mener Actis – Rusfeltets samarbeidsorgan bruker statistikk som er tatt ut av sammenheng i notatet «Hva vet vi om cannabis?» fra 2014. – Innen debatten om illegale markeder så mener eksempelvis de færreste at legalisering vil fjerne de illegale markedene i cannabis. Det har jeg […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.