Je suis ferdig med «jeg er»-trenden

I NATT&DAGs journalistikk-utgave (ute nå!) står det i spalten Tidens Ånd at to ting alle kan slutte med snart er å lage «Je suis …»-vitser eller bruke det som retorisk grep, samt si at noe eller noen er eller ikke er Charlie. Det er/var selvsagt forståelig og fint en stund etter terroren i Paris, men da kun når det var direkte relatert til terroren mot Charlie Hebdo. Så tok det litt av, og «Je suis/Jeg er»-tropen og Charlie-begrepet ble et grep som ble mer tømt for mening. Da virket som det toppet seg tidlig i februar da parlamentarisk leder i Frp Harald T. Nesviks skrev den […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X