BrukBar/Blæst vil ha navn det snakkes om til sitt nye konsertkonsept

Et digert sukk la seg som et teppe over Trondheim da BrukBar/Supa meddelte at de skulle forlate det etter hvert ganske vante lokalet ved Leütenhaven og fusjonere med Blæst på Solsiden. Nå har sukk imidlertid gått over til begeistring, og NATT&DAG har tatt en prat med en av to bookingansvarlige på huset, Pål Rees, for en liten update om det nye konsertkonseptet 50/50 og generelt hva som skjer på TMV-kaia. Safe! Hei Pål! Hva går BrukBar/Blæsts nye konsertkonsept ut på? – Det er vel en form for merge av tidligere konsepter jeg og Andrew har jobbet med, som 33/33, Onsert:Konsert, På en […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X