En av fotografiens sort/hvitt-helter ute med ny samlebok

Boken viser bilder fra hele hans 56 år lange karriere, fra hans tidlige arbeider for magasiner til hans personlige prosjekter. Davidson er kanskje mest kjent for bildene fra New Yorks T-bane på 80-tallet, som ble publisert i boken Subway. Foruten denne boken som er skutt i farge, er det meste av Davidsons kjente bilder sort/hvitt, og man får dermed et innblikk av en annen del av arbeidene hans her. Han har selv uttalt at han har vært interessert i fargefotografi på bakgrunn av dets muligheter til å abstrahere bildene. Dette kommer spesielt godt til syne i Subway-bildene, hvor grafittien (RIP) […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X