NATT&DAGs beste photoshopping i anledning Photoshops 25-årsdag

Lite visste Mr. og Mrs. Knoll at sønnene Thomas og John ikke ville gå inn i familiens tyske fast food-imperium Knollermat, men heller bli grunnleggerne av verdens mest elskede fotoredigeringsverktøy. Joda, far Knoll håpet at sønnene ville bidra til å gjøre familienavnet kjent, ja, kanskje så kjent at noe relatert til familien ville bli brukt som et verb. Å knolle mat. Knoll-gærn. Knoll! (positivt utrop etter beklagelse for å ha knollet det til.) Men nei, heller enn å knolle ble å photoshoppe verbformen brødrene Knoll ble kjent for. De knollet det virkelig til for seg selv, og det skal vi være takknemlige for: […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X