Trondheim Dokumentarfestival: – Håper iveren etter å starte noe nytt fortsetter

Les begrunnelsen for nominasjonen og stem på din favoritt her. Hva synes du selv var høydepunktet på Trondheim Dokumentarfestival? – Utendørsutstillingen til Paragon Features. Paragon er en liten gjeng dokumentarskapere som etter utdanningen kjøpte seg en buss, flyttet inn i den og kjørte rundt i Norge for å lage historier om ungdomsmiljøer. I år ble de ferdige med prosjektet Fra ungdommen, parkerte bussen hos oss og snekret opp en sterk utstilling. Hva kunne vært bedre? – Vi kunne hatt flere utstillinger. Med det nye samarbeidet med Kunstakademiet og årets utendørsutstillinger rundt Dokkhuset setter vi litt mer preg på Solsiden. Det […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.