Studentmediene i Trondheim: – Vi tør å sparke litt hit og dit

Les begrunnelsen for nominasjonen og stem på din favoritt her. Kaja Felix Sønslien, daglig leder i Studentmediene i Trondheim, hvorfor tror du vi har nominert dere til Årets Navn i Trondheim? Det kom som et sjokk, men var kjempegøy å få beskjeden! Tror det er fordi vi har bygd opp noe stort basert på frivillighet, og laget mye bra det siste året. Hvorfor fortjener dere å vinne? Fordi vi tør å være ordentlig studentmedier og sparke litt både hit og dit. Vi tar samfunnsoppgaven vår på alvor, samtidig som vi tuller og har det gøy. De over 250 studentene som er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X