SOT Bar & Burger: – Vegetarianere er en berikelse!

Les begrunnelsen for nominasjonen og stem på din favoritt her. Hvorfor tror dere SOT er nominert til Årets Restaurant? – Det folkelige, hverdagslige, utvalget og enkelheten. Her kan du stikke innom for en rask burger eller en aften med gode venner og god drikke. Hva er det beste med Trondheim? – Det er Norges største landsby. Hva er det verste? – Det er Norges største landsby. Hva er det dummeste spørsmålet du har fått av kunde? – Har ikke fått så mange dumme spørsmål. Det var en kar som lurte på om vi hadde noe øl. Og en som ville […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X