JORDI COLOMER: – «Når skal den tjukke dama bli drept?»

Les begrunnelsen for nominasjonen og stem på din favoritt her. Hva er det beste med Trondheim? – Svartlamon er fantastisk. Sjøbadet under solen også. Hva er det kjipeste? - Festene slutter for tidlig. Hva er det rareste noen har sagt om kunsten din? – Etter å ha sett video-loopen til White Nights tre ganger: «Når skal den tjukke dama bli drept?» Hva er bra med kunstscenen i Trondheim? – Selvorganisering og samarbeid. Og hva mangler? – Flere krangler, flere polemikker! Hvem er verdens mest overvurderte kunstner? – Modigliani og Bill Viola. Hvem er mest undervurdert? – Gordon Matta Clark og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X