– Jeg savner flere filmer som «Jakten på nyresteinen»

– Jeg savner filmskapere som tør å skape helt nye virkeligheter. Filmer som tør å se annerledes ut og bevege seg inn i landskap i fremmede verdener, oppdiktede verdener. Flere filmer som Jakten på nyresteinen av Vibeke Idsøe. VI SNAKKER MED Anders Elsrud Hultgreen, som står bak den post-apokalyptiske visjonen Morgenrøde, med Ingar Helge Gimle og Torstein Bjørklund (Kampen om tungtvannet) i rollene. Filmen skildrer et fremtidig Norge, hvor apokalypsen har funnet sted, vannet er forgiftet, og sivilisasjonen har brutt sammen. Vi følger to skikkelser som er mistenksomme overfor både hverandre og de forræderske omgivelsene. Med nesten ingen dialog, en […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.