Foto: Espen Iden

– Første gang vi så hverandre var vi null dager gamle

Maria: Vi er laget samtidig. Vi ble født nesten samtidig. Marie: Med én dags mellomrom. Maria: På Kvinneklinikken. Første gangen vi så hverandre var vi null dager gamle. Marie: Helt ferske. Det kan sies at det hele startet allerede før vi ble født, fordi våre fedre fikk jobb på Den Nasjonale Scene på slutten av åttitallet. Våre groupiemødre ble venninner. Maria: Da vi var cirka ett år fikk vi samme dagmamma på Møhlenpris. Marie: Hun pleide å sette oss i to stoler foran TV-en så vi kunne se på MTV og hun kunne chille litt. Allerede der begynte det å […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X