Filmene du bør unngå i januar

Etter en desember som i all hovedsak var spekket med solide filmer på kino, er det i januar større sjanse for noen skikkelig ræva kinoopplevelser. Her er fire filmer du med relativt høy sikkerhet burde holde deg langt unna: Taken 3 Er du en av de som skrek etter nok en film i Taken-franchisen? Ikke vi heller. Liam Neeson er for tredje gang tilbake som Bryan Mills, mannen som til stadighet tar loven i egne hender for å redde familien sin. Den første filmen i serien var absolutt en godkjent actionthriller, men toeren var ganske enkelt utrolig kjip. Der Mills […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X