Foto: Torleif Kvinnesland

Bilder fra Trondheimprisen 2014

Trondheimprisen gikk av stabelen på BrukBar/Blæst 24. januar, og er NATT&DAGs årlige prisutdeling. Konferansierer var Jørn Kaarstad og Marte Hedenstad, og Short Skirt, Shitrich og Raw Juice holdt festen gående hele kvelden! Årets vinnere: Årets navn Studentmediene i Trondheim Årets utested Antikvariatet Årets klubbkonsept Snap N Crackle Årets kunst Meta.Morf 2014 – Lost in Transition Årets restaurant Una Årets scenekunst Jeg satt på en stein og så utover havet Årets arrangement Leutenfest Årets konsert Rytmeklubben NB! Husk Osloprisen på Rockefeller lørdag 31. januar!  [nggallery id=839]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X