Ben Sand: – Folk er litt late når det kommer til å sjekke ut nye band

Les begrunnelsen for nominasjonen og stem på din favoritt til Årets navn her. Meld deg på Årets Beste Fest (Osloprisen etterfest) her!  Hvorfor er du nominert til årets navn? – Det var et sjokk, for å være helt ærlig. Men hvis du prøver gjennomført å gjøre noe bra i løpet av noen år, så begynner folk å legge merke til det til slutt. Hvem takker du for at du er kommet dit du er i dag? – James Lawly gav meg min første jobb som booker på Garage Oslo. Jeg ble også hjulpet av Jonas Thire med å takle alt arbeidet. De […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X