Foto: Christian Belgaux

Trier og Amdam om vennskap: – Jævlig trivielt, men samtidig totalt overveldende

Emil: Du vet i Vanity Fairs Proust-questionnaire, så er det et spørsmål om hva man setter mest pris på med vennene sine? De fleste svarer ting som «honesty» og «integrity», men så nevner Ralph Lauren «availability». Og det tenker jeg er et bra mantra. Jeg føler at begge vi to er bra på å være tilgjengelige for hverandre. Vi drikker ofte kaffe, vi passer på å sees, og det tenker jeg er utrolig viktig i et vennskap. At man holder på med et eller annet og må møtes og prate om det, både kreative ideer og helt banale ting. Torgny: […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X