Lysverket restaurant satser på kokker med grills

Les begrunnelsen for nominasjonen og stem på din favoritt til Årets restaurant her. Hvorfor er Lysverket nominert til Årets restaurant i Bergen?  – Fordi vi har så ufattelig god mat – og fordi White Guide Nordic listet oss blant Nordens beste restauranter, GQ Magazine listet oss som Nordens 3. beste restaurant, The Independent listet oss som 13. beste grunn til å besøke Skandinavia «and beyond», Condé Nast Traveller listet oss blant verdens 14. essensielle reisemål uavhengig reisemålskategori, fordi alt fra eater.com, Kinfolk og New York Post har kjørt oss opp, og siden vi hadde 8 sider med matbilder i desemberutgaven av «the […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X