Lysverket restaurant satser på kokker med grills

Les begrunnelsen for nominasjonen og stem på din favoritt til Årets restaurant her. Hvorfor er Lysverket nominert til Årets restaurant i Bergen?  – Fordi vi har så ufattelig god mat – og fordi White Guide Nordic listet oss blant Nordens beste restauranter, GQ Magazine listet oss som Nordens 3. beste restaurant, The Independent listet oss som 13. beste grunn til å besøke Skandinavia «and beyond», Condé Nast Traveller listet oss blant verdens 14. essensielle reisemål uavhengig reisemålskategori, fordi alt fra eater.com, Kinfolk og New York Post har kjørt oss opp, og siden vi hadde 8 sider med matbilder i desemberutgaven av «the […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.