Illustrert tweetenskap: Du har forandret deg

I Illustrert Tweetenskap har vi hanket inn en av twittersfærens aller mest stilrene lol-leverandører, @snarasnill, eller Saralinn Hembre som hun heter i telefonkatalogen, til å illustrere norske topptweets i fast tegneserie-spalte. Hun er ikke bare kjent fra Twitter, men også som illustratør av den MILDT SAGT på kornet limerick-spalta i Dagbladet. Les det knalle intervjuet vi har gjort med Saralinn om tema som å være morsom i sosiale medier, å være med venner og å være håndlanger av illustrasjoner for limerick-nørds. Nok snakk, her er andre runde med Illustrert Tweetenskap:  Du har forandret deg Basert på en tweet av @andy2twist https://twitter.com/andy2twist/status/461796136706408448 Se første runde av Illustrert Tweetenskap: Westerdals brenner! 

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X