Blad, blad, blad: Måneden i magasiner

i-D Winter 2014 i-Ds «The beautiful issue» er faktisk ganske … vakker. Etter at Vice kjøpte opp blekka har den fått beholde det klassiske uttrykket. I denne utgaven får vi en bildeserie med masse uretusjerte jenter, og en serie med bilder av den kanadiske modellen Chantelle Winnie, som lider av sykdommen Vitiligo som gir pigmentflekker i ansiktet og kroppen. Og sååå noen bilder av modeller med fregner. Mye EKTE PENE greier, altså. Vi får også være med på besøk hos Arthur Elgot, og leser intervjuer med blogger og moteredaktør Jillian Mercado, hårstylist Alex Brownsell, stilikonet Linda Rodin, Caroline de Maigret, Mary […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.