Årets beste julepresang: Rabatterte billetter til Osloprisen!

Gledelig nyhet: Ut desember kan du kjøpe earlybird-billetter til Årets Beste Fest til kun 100,-  på Billettservice! Osloprisen går av stabelen 31. januar, og er NATT&DAGs årlige prisutdeling og går av stabelen for tjuetredje gang i 2015. De beste artistene, klubbene, utestedene, bøkene, filmene, stemmene, festivalene, restaurantene, kunstnerne og sceneoppsetningene skal opp på scenen for å hedres. I tillegg utdeles den gjeveste prisen av dem alle, Årets Navn, for lang og tro tjeneste. Stem på dine favoritter her! Etter prisutdelingen åpnes dørene for alle og det er duket for Årets Beste Fest. I to år på rad har NATT&DAG fylt Rockefeller til randen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X