Årets beste julepresang: Rabatterte billetter til Osloprisen!

Gledelig nyhet: Ut desember kan du kjøpe earlybird-billetter til Årets Beste Fest til kun 100,-  på Billettservice! Osloprisen går av stabelen 31. januar, og er NATT&DAGs årlige prisutdeling og går av stabelen for tjuetredje gang i 2015. De beste artistene, klubbene, utestedene, bøkene, filmene, stemmene, festivalene, restaurantene, kunstnerne og sceneoppsetningene skal opp på scenen for å hedres. I tillegg utdeles den gjeveste prisen av dem alle, Årets Navn, for lang og tro tjeneste. Stem på dine favoritter her! Etter prisutdelingen åpnes dørene for alle og det er duket for Årets Beste Fest. I to år på rad har NATT&DAG fylt Rockefeller til randen […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.