Vinn billetter til King Midas-festival!

Det skjer mye moro i hovedstaden denne helgen, for eksempel dette: på lørdag har King Midas invitert alle de liker til en gigantisk feiring. For å markere at det er ett år siden King Midas' Spellemann-vinnende comebackplate «Rosso» kom til verden, har SMUG og Vulkan Arena invitert kongene til å spille en ytterst sjelden konsert, samt kuratere resten av programmet. Det har ført til følgende knallsterke lineup: Sandra Kolstad, Beglomeg, DJ Hele Fitta og Emile The Duke, i tillegg til de royale vertene. – Det var enkelt å plukke ut artistene. Alle sammen er blant våre absolutte favorittartister innen ulike sjangere, men med […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.