Vinn billetter til King Midas-festival!

Det skjer mye moro i hovedstaden denne helgen, for eksempel dette: på lørdag har King Midas invitert alle de liker til en gigantisk feiring. For å markere at det er ett år siden King Midas' Spellemann-vinnende comebackplate «Rosso» kom til verden, har SMUG og Vulkan Arena invitert kongene til å spille en ytterst sjelden konsert, samt kuratere resten av programmet. Det har ført til følgende knallsterke lineup: Sandra Kolstad, Beglomeg, DJ Hele Fitta og Emile The Duke, i tillegg til de royale vertene. – Det var enkelt å plukke ut artistene. Alle sammen er blant våre absolutte favorittartister innen ulike sjangere, men med […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X