Vinn billetter til King Midas-festival!

Hva med en god årgang Rosso?

b
a

Det skjer mye moro i hovedstaden denne helgen, for eksempel dette: på lørdag har King Midas invitert alle de liker til en gigantisk feiring.

For å markere at det er ett år siden King Midas’ Spellemann-vinnende comebackplate «Rosso» kom til verden, har SMUG og Vulkan Arena invitert kongene til å spille en ytterst sjelden konsert, samt kuratere resten av programmet. Det har ført til følgende knallsterke lineup: Sandra Kolstad, Beglomeg, DJ Hele Fitta og Emile The Duke, i tillegg til de royale vertene.

– Det var enkelt å plukke ut artistene. Alle sammen er blant våre absolutte favorittartister innen ulike sjangere, men med det til felles at de er aktuelle og tidløse på en gang. Vi er glade for at alle sa «ja», sier vokalist i King Midas, Ando Woltmann.

Facebook-event HER!

Alt du trenger å gjøre er å laste ned NATT&DAG-appen på iPhone eller Android eller herfra, og svare på meget enkle spørsmål. BONUS: Du får Norges beste app, med full oversikt over hva som skjer i byen din og muligheter til å vinne billetter, gjestelisteplasser og evig lykke.

Lykke til!