Kindness og Robyn slipper sentimental musikkvideo

Den fineste låta på Kindness nye album har fått ukas enkleste og flotteste video.

b
a

– Jeg har lest nyhetene i en årrekke nå, og jeg finner det totalt utilfredsstillende. Nå finnes det et potensial i det å påvirke hverandre via individuelle stemmer.

Det sa Kindness, eller Adam Bainbridge, da NATT&DAG intervjuet ham forrige måned. Den eneste stemmen på «Who Do You Love» er Robyns, men videoen handler tilsynelatende om individuelle stemmer som påvirker henne og Kindness. Vel, stemmer og ansikter. Unge ansikter, gamle ansikter, svenske ansikter, amerikanske ansikter, svart/hvitt ansikter.

«Både videoen og sangen handler om mennesker og tilhørighet, og hvordan du kan indentifisere hvem du er ut fra hvem du elsker. De folka sier veldig mye om deg», sa Kindness til Pitchfork om videoen, som er en serie portretter av hans og Robyns nærmeste, og dermed de «de mest avslørende portrettene man kan finne».

Kindness har med seg flere gjester på det nye albumet Otherness, som NATT&DAGs anmelder mente var «helthetlig, men forglemmelig», men særlig samarbeidet med Robyn har utviklet seg i en bekymringsverdig retning, ifølge Kindness.

– Vi drakk for mye første gang vi traff hverandre. Vi drikker egentlig for mye hver eneste gang vi treffer hverandre. Men makkerskapet har akselerert til et vennskap, og til tross for at vi bare har kjent hverandre i ett år, føler jeg meg veldig komfortabel med å jobbe med Robyn.