Mitt katterike for en sushi: 5 katter om dølle mattrender

Akk og ai! Det BRENNER OPPUNDER BEINA PÅ OSS i sosiale medier om dagen. En eller annen luring i Bergen har skrevet en hinsides knall kronikk om motstand mot den brill nye mattrenden SUSHI! Fuck that shit, sier’n! Kjør heller pølsestil og burgerdigg! Her i NATT&DAG-skyskraperen, gneket inn midt mellom burger- og pølseboder i hopetall i hovedstadens finanskvarter, er vi seff bankers enige i resonnementet. Spise mat med PINNER, lissom? Get the fuck out! Hvem fant på det? Oddvar Brå? Altså GET THE FUCK OUT! (Faksimile: Dagbladet) Mellom pølseslaga sendte vi noen underbetalte praktikanter vi fant oppå Westerdals til å […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.