Mitt katterike for en sushi: 5 katter om dølle mattrender

Akk og ai! Det BRENNER OPPUNDER BEINA PÅ OSS i sosiale medier om dagen. En eller annen luring i Bergen har skrevet en hinsides knall kronikk om motstand mot den brill nye mattrenden SUSHI! Fuck that shit, sier'n! Kjør heller pølsestil og burgerdigg! Her i NATT&DAG-skyskraperen, gneket inn midt mellom burger- og pølseboder i hopetall i hovedstadens finanskvarter, er vi seff bankers enige i resonnementet. Spise mat med PINNER, lissom? Get the fuck out! Hvem fant på det? Oddvar Brå? Altså GET THE FUCK OUT! (Faksimile: Dagbladet) Mellom pølseslaga sendte vi noen underbetalte praktikanter vi fant oppå Westerdals til å […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X