Japansk trendalarm: Klær med helt tilfeldige engelske ord

Alle kjenner noen som kjenner noen som kom hjem fra backpacking i Asia med det trodde var for eksempel det japanske tegnet for «harmoni» eller «her er korsryggen» tatovert rett over rumpa, for så å finne ut at det eeeegentlig er det kinesiske tegnet for «sprutbæsj» eller «styringsrente». Eller kanskje du en gang har kjøpt deg en knall magetopp med et eksotisk skriftegn fra andre siden av jordkloden ­– uten å egentlig vite hva det betyr. VEL, visste du at japanerne gjør akkurat det samme med engelske ord? Japanere elsker klesplagg dekorert med engelske ord og setninger, uten å være […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X