Foto: Redaksjonen

Rollebytte! Hva om Walter White hadde en genial sønn ved navn Malcolm?

Hva om Walter White var familiefar med hissig kone og fire rampete gutter, hvorav en er et geni? Hva om lille Herman som ble mobbet på skolen og mistet håret var en desillusjonert og suicidal rusmisbruker fra vestkanten? Mildt sagt viktige spørsmål, som vi MÅTTE ha svar på. Derfor ringte vi en gjeng skuespillere og fikk dem til å stille opp i omgivelsene til sine tidligere rollefigurer, sånn som de ser ut nå. Sånn ble det.  

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X