Foto: Christian Belgaux

Piratpartiet: – Hadde vi sprengt noe i fillebiter ville alle hørt om oss

 – HADDE PIRATPARTIET vært i førersetet ville ikke Anders Behring Breivik vært mulig. Vi møter Øystein Jakobsen, lederen i det norske Piratpartiet, på Egertorget. Den neste timen står han for en nesten timelang kontinuerlig talestrøm om opphavsrett og de globale selskapenes disproporsjonale makt. Nå skal partilederen over på en båt for å posere i ekte piratstil, og han legger ut om hvorvidt en vanntett Sony-mobil i dette tilfellet hadde vært greit, hvis man har i bakhodet hvordan Sonys behandling av Playstation-hackere bryter med hans tolkning av åndsverksloven. – Dersom Piratpartiet hadde styrt, hvem skulle Breivik pekt på? Det ville ikke […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.