– Klubben vår er ikke noe forbanna demokratiprosjekt

Det forholdsvis altetende country-klubbkonseptet «Die with your boots on» har siden en nokså fuktig start på Revolverkjøkkenet for to år siden rukket å gjøre allsang av Tim McGraw og Hal Ketchum-hits til en helt vanlig ting i Youngstorgettraktene, de har fått etterfestbesøk av etterhvert verdenskjente Kacey Musgraves, booket Sturgill Simpson og Daniel Kvammen, tatt korte svingomer innom puddelrocken, Mardi Gras og, vel, generelt skapt god stemning hvor enn de har ferdes. Det hele feires med konsert på John Dee i kveld. Vi tok en prat med Eivind Eide Skaufjord, Christoffer Mollestad og Geir Ramstad om de siste to årene, hvor folkelige de EGENTLIG er og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X