Hamlet-regissør: – Verden er råtten, og jeg forsøker å lokke skuespillerne over til the «dark side»

Regissør Peer Perez Øian leder vei gjennom de labyrintiske korridorene på Det Norske Teateret. Han og skuespillerteamet har akkurat avsluttet første gjennomgang av avslutningsscenen i William Shakespeares Hamlet. Stemningen er på topp, og det til tross for at alle for kun få øyeblikk siden har dødd en høyst smertefull død. På scenen, altså. Øian, en selverklært kontrollfrik, forsøker å motarbeide sitt kontrollbehov denne gangen. – Har du en idé i forkant kan det være fristende å pushe denne tidlig i prosessen, men det har ofte den virkningen at skuespillerne lukker seg, så det har jeg forsøkt å unngå. Heldigvis jobber […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X