Hamlet-regissør: – Verden er råtten, og jeg forsøker å lokke skuespillerne over til the «dark side»

Regissør Peer Perez Øian leder vei gjennom de labyrintiske korridorene på Det Norske Teateret. Han og skuespillerteamet har akkurat avsluttet første gjennomgang av avslutningsscenen i William Shakespeares Hamlet. Stemningen er på topp, og det til tross for at alle for kun få øyeblikk siden har dødd en høyst smertefull død. På scenen, altså. Øian, en selverklært kontrollfrik, forsøker å motarbeide sitt kontrollbehov denne gangen. – Har du en idé i forkant kan det være fristende å pushe denne tidlig i prosessen, men det har ofte den virkningen at skuespillerne lukker seg, så det har jeg forsøkt å unngå. Heldigvis jobber […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.