Jonas V: – Nå som dette er ute av systemet kan jeg kanskje endelig vokse opp

Til tross for at han har holdt på med rap siden midten av 2000-tallet, og brukte 2010-tallet til å slippe både mixtapes, EP-er og singler jevnt og trutt, er det først nå, helt i starten av 2020-årene, at bergensrapperen Jonas V slipper debutalbumet. UN666UTT kommer fredag 17. april. Hva er det med deg og datoer i april? Du slipper album 17. april, og fra før har du en sang som heter «18. april». – Det er en tilfeldighet jeg ikke har tenkt over, haha. For å være ærlig er dette den tredje datoen vi har hatt for albumet, så det […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X