(Un)original Gangsters

Fascinasjonen for amerikanske gangstere er like naturlig som å leke krig eller indianer og cowboy, og de fleste av oss som oppdaget rapkulturen under fjortistiden, hadde gjerne også en posørperiode som inkluderte en relativt trygg, norsk versjon av gatelivet vi fikk servert via musikkvideoer, magasiner og filmer. Joda, de fleste av oss ler fortsatt godt av den nå så notoriske "Crips-gjengen på Singsaker", men de var langt fra de eneste norske guttene som gikk rundt med bandana og påtatt amerikanske gangstermentalitet. Det finnes likevel noen som tar gangsterfascinasjonen til et totalt nytt nivå, og da helt uten den sjarmerende tenåringsnaiviteten […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X