Foto: Magne Risnes

Hamlet på danskebåten – en tragedie?

I Shakespeares Hamlet forvises den unge, rebelske prinsen fra kongeriket etter å ha skapt furore ved det Danske hoff. Hva eksakt det er som skjer på Hamlets sjøreise får vi ikke vite i detalj, (dette hemmelighetskremmeriet skyldes kanskje at seilaser var vanskelig å iscenesette med de begrensede teknologiske mulighetene man hadde i Elisabethanske tid). I regissør Peer Perez Øyan versjon av klassikeren, som for tiden er å se på Det Norske Teatret, spekuleres på om ikke Hamlet og hans reisefølge benyttet denne anledningen til å hengi seg til alskens hedonistiske forlystelser? Hvilket bedre sted å gjøre nettopp dette enn på den […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.