Foto: Magne Risnes

Hamlet på danskebåten – en tragedie?

I Shakespeares Hamlet forvises den unge, rebelske prinsen fra kongeriket etter å ha skapt furore ved det Danske hoff. Hva eksakt det er som skjer på Hamlets sjøreise får vi ikke vite i detalj, (dette hemmelighetskremmeriet skyldes kanskje at seilaser var vanskelig å iscenesette med de begrensede teknologiske mulighetene man hadde i Elisabethanske tid). I regissør Peer Perez Øyan versjon av klassikeren, som for tiden er å se på Det Norske Teatret, spekuleres på om ikke Hamlet og hans reisefølge benyttet denne anledningen til å hengi seg til alskens hedonistiske forlystelser? Hvilket bedre sted å gjøre nettopp dette enn på den […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X