Halloweenspo: Sexy Ebola-sykepleier, 3-boobed woman eller IS-soldat?

Halloween nærmer seg med stormskritt! Alt nå på fredag kan du risikere å være invitert på kostymefest, hvilket betyr at tiden er overmoden for å begynne å planlegge årets kostyme. Vi har trålet Internetts irrganger og funnet en haug aktuelle, edgy og kreative kostymer folk har pønsket ut. Her er noen DOs og DON'Ts, velbekomme! Jasmine "3-boobed woman" Tridevil Jasmine Tridevil tok Internett med storm da diverse medier fortalte historien om hvordan hun hadde fått opperert på et tredje bryst. Motivasjonen var visstnok å unngå uønsket oppmerksomhet fra menn. Historien viste seg desverre å være lureri fra Tridevils side, men kostymet er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X