Halloweenspo: Sexy Ebola-sykepleier, 3-boobed woman eller IS-soldat?

Halloween nærmer seg med stormskritt! Alt nå på fredag kan du risikere å være invitert på kostymefest, hvilket betyr at tiden er overmoden for å begynne å planlegge årets kostyme. Vi har trålet Internetts irrganger og funnet en haug aktuelle, edgy og kreative kostymer folk har pønsket ut. Her er noen DOs og DON'Ts, velbekomme! Jasmine "3-boobed woman" Tridevil Jasmine Tridevil tok Internett med storm da diverse medier fortalte historien om hvordan hun hadde fått opperert på et tredje bryst. Motivasjonen var visstnok å unngå uønsket oppmerksomhet fra menn. Historien viste seg desverre å være lureri fra Tridevils side, men kostymet er […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.