Artistslipp fra By:Larm – med programsjefens favoritter

4. februar er det igjen klart for det årlige artist- og bransjetreffet By:Larm, som år etter år trekker inn nye, spennende artister, og gamle, spente bransjerever, for vinterens vakreste musikkeventyr. Noen ganger KAN By:Larm kjennes som en av de vanskeligste festivalene å være på, når det å karre seg fra Mono til Rockefeller i den slapsete senvinter-snøføyka fortoner seg som en strabase av Helge Ingstad-ske proporsjoner. Vet du ikke hvem Helge Ingstad er, sier du? Vel, du vet kanskje ikke hvem mange av artistene i dagens By:Larm-slipp er heller. En Helge Ingstad-revival er kanskje for mye å be om, men det er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X