Artistslipp fra By:Larm – med programsjefens favoritter

4. februar er det igjen klart for det årlige artist- og bransjetreffet By:Larm, som år etter år trekker inn nye, spennende artister, og gamle, spente bransjerever, for vinterens vakreste musikkeventyr. Noen ganger KAN By:Larm kjennes som en av de vanskeligste festivalene å være på, når det å karre seg fra Mono til Rockefeller i den slapsete senvinter-snøføyka fortoner seg som en strabase av Helge Ingstad-ske proporsjoner. Vet du ikke hvem Helge Ingstad er, sier du? Vel, du vet kanskje ikke hvem mange av artistene i dagens By:Larm-slipp er heller. En Helge Ingstad-revival er kanskje for mye å be om, men det er […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.